play whatsapp close repeat chevron-left chevron-right share-alt icon-star-inactive icon-star-inactive icon-down img-polaroid social-instagram icon-star icon-star icon-reply icon-report icon-ribbon icon-cookies logo-footer emoji-cry icon-check icon-date icon-comment icon-frame icon-heart icon-horse icon-like icon-login icon-mail icon-phone icon-play icon-report2 icon-search icon-tv social-facebook social-pinterest social-snapchat social-twitter Paardenpraat logo youtube
; Gevlekt paard

Ben jij een dromer?

Fun / Psychokwizzen / Ben jij een dromer?

Ben jij een dromer?

Doe de kwis!

De één heeft een levendige fantasie en de ander is juist een nuchter type. Ben jij een dromer of sta je meer met beide benen op de grond? Doe de kwis en je weet het!

Start kwis GA TERUG NAAR PSYCHOKWIZZEN

1 / 7

Je fietst naar je beste vriendin en ziet onderweg een prachtig zwart paard in de wei staan. Wat gaat er door je heen?

3 / 7

Tijdens de paardrijles vertelt de instructrice over vrijheidsdressuur. Ze is al best lang aan het praten en je pony begint ongeduldig met zijn hoef over de grond te schrapen. Wat denk jij?

5 / 7

Het weekend is voorbij en je zit weer in de schoolbanken. Tijdens tekenles krijg je een vrije opdracht en mag je dus tekenen wat je wilt. Wat teken je?

7 / 7

Op de manege loopt een ontzettend leuke jongen rond. Op een dag loopt hij naar je toe om te vragen of je hem wilt helpen met het opzadelen van de paarden. Wat doe je?

Mis geen enkele Penny aanbieding!

Volg Penny