play whatsapp close repeat chevron-left chevron-right share-alt icon-star-inactive icon-star-inactive icon-down img-polaroid social-instagram icon-star icon-star icon-reply icon-report icon-ribbon icon-cookies logo-footer emoji-cry icon-check icon-date icon-comment icon-frame icon-heart icon-horse icon-like icon-login icon-mail icon-phone icon-play icon-report2 icon-search icon-tv social-facebook social-pinterest social-snapchat social-twitter Paardenpraat logo youtube

Wat u als ouder moet weten:
Penny.nl
Penny.nl is een entertainmentwebsite en wordt gemaakt voor meisjes tussen de 7 en 14 jaar. Wij doen ons best onze reputatie als betrouwbaar en veilig te waarborgen. Daarom bepaalt de redactie van Penny wat er op Penny.nl terechtkomt. Alle filmpjes, games en quizzen worden door de redactie geselecteerd en zijn dus verantwoord voor uw kind.

Persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens van de abonnee worden uitsluitend gebruikt door Penny en haar partners. Er is een uitzondering. Wanneer een bezoeker een prijs heeft gewonnen worden haar gegevens in enkele gevallen overhandigd aan het bedrijf dat de prijzen verstuurt. Uiteraard worden deze gegevens na het versturen van de prijzen vernietigd. Op Penny.nl wordt door middel van enquêtes regelmatig onderzoek gedaan. De resultaten van deze onderzoeken worden gebruikt voor de ontwikkeling van Penny en voor onze klanten.

Voorwaarden

Bij het inschrijven op Penny.nl moeten de voorwaarden bekeken worden. Lees deze voorwaarden goed door voordat u lid wordt van Penny.nl. Wij raden u aan de regels samen door te nemen. Door het inschrijven op Penny.nl, verklaart de gebruiker zich akkoord met deze voorwaarden.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de help@penny.nl

Mis geen enkele Penny aanbieding!

Blijf op de hoogte van de laatste evenementen, acties en aanbiedingen van Penny.

Volg Penny